Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Jessica Glanzelius

Kommunikatör

Områdeskansli
verksamhetsstöd
Besöksadress
Erik Dahlbergsgatan 11B, 2 vån
41126
Postadress
Box 100
405 30 Göteborg

Om Jessica Glanzelius

Nuvarande ansvarsområde inom Göteborgs universitet Ger strategiskt kommunikationsstöd till vår områdeschef och till områdets ledningsgrupp, där jag är medlem. Ger också kommunikationsstöd till projektledare för några större, universitetsövergripande projekt.

Tidigare ansvarsområde inom Göteborgs universitet Har också arbetat på institutionsnivå: Under nio år på HDK – Högskolan för design och konsthantverk vid Göteborgs universitet, som informationsansvarig. Uppdraget var att bygga upp både den interna och externa kommunikationsverksamheten från grunden, att tydliggöra och stärka HDK:s verksamhet som en del av konstnärliga fakulteten och Göteborgs universitet. Var medlem av ledningsgruppen, gav högskolerektor och mellanchefer strategiskt och praktiskt kommunikationsstöd. Under de sista fem åren hade jag dessutom ett extra uppdrag som ställföreträdande högskolerektor/prefekt för verksamheten.

Övrigt
De senaste 20 åren har jag varit medlem i ledningsgruppen för de olika verksamheter jag jobbat med. Har arbetat inom privat bolag, politiskt styrd kommunal verksamhet, ideella föreningar, regionalt ägda bolag och statlig myndighet.