Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Upplev ett potpurri av kulturella yttringar genom Kulturkittet - en onlinefestival

Publicerad

Tredjeårsstudenterna vid kandidatprogrammet i kultur presenterar stolt Kulturkittet - en onlinefestival! I en tid då flertalet kulturarrangemang ställs in erbjuds nu en festival som faktiskt blir av. Tack vare en digital plattform kan alla med en internetuppkoppling ta del av flertalet programpunkter såsom musik, quiz och samtal - dessutom är det helt gratis.“Detta blir vårt sätt att omformulera våra kunskaper från programmet till något som syns utåt gentemot allmänheten. Det känns viktigare än någonsin att försöka sprida lite glädje med hjälp av kultur, det blir något (om än litet) att hålla fast vid när omvärlden skakar” berättar en av festivalens arbetsgrupper.

Kulturkittet onlinefestivalFestivalen kommer presentera en mix av olika kulturella yttringar, ett kit att vända sig till för att stilla sin kulturella aptit som kanske har varit extra påtaglig på det senaste. Kultur kan i sig stå för något stabilt i osäkra tider, något som håller samman likt ett kitt. Onlinefestivalen Kulturkittet - både ett kit och ett kitt.

Festivalen hittas på www.kulturkittet.com och äger rum 27-29 maj. Se även Kulturkittet på Facebook och Instagram för mer info och spännande uppdateringar.

Kontakta gärna pressansvariga på kandidatikultur@gmail.com vid frågor, funderingar eller förfrågningar.
 


Område
Evenemang