Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Två nya medarbetare på Lovéncentret Tjärnö

Publicerad

Denna vecka började två nya medarbetare på Lovéncentret Tjärnö: Johan Klemensson som skeppare/tekniker och Thore Hilmersson som tekniker.

Johan Klemensson är från början fiskare. Han har trålat räka och kräfta i Koster-Väderöfjorden, bl.a. på båten Palermo från Grebbestad, men har också erfarenhet från skarpsillfiske. Efter sjökaptensexamen från Chalmers har han arbetat som styrman på tankbåtar och hos Marin Mätteknik (MMT). Tillsammans med Kalle Gustafsson kommer Johan att köra och sköta fartygen Nereus, Doris och Lophelia liksom att utföra sysslor i verkstaden. Han efterträder Anders Billing, som nu har andra arbetsuppgifter. Johan bor i Kämpersvik.

Thore Hilmersson kommer bl.a. att arbeta med lås och larm och sköta reparation och service av teknisk utrustning till studenter och forskare. Arbetsuppgifterna tar han över från Roger Johansson, som nu är ansvarig för Lovéncentrets fjärrstyrda undervattensfarkoster. Thore har tidigare arbetat som underhållsmekaniker, arbetsledare och produktionstekniker på Crawford och på Assa Abloy. Han bor i Strömstad.

Johan och ThoreJohan Klemensson och Thore Hilmersson har börjat på Lovéncentret Tjärnö som skeppare/tekniker resp. tekniker.

Vi hälsar båda välkomna till Lovéncentret och till Tjärnö.