Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Tre nya ansikten på Lovéncentret

Publicerad

Som ersättning för personer som gått i pension har Lovéncentret under senaste månaderna anställt Teresia Westman, Carl Kristensson och Andrea Norder.

I juli började Teresia ”Tessan” Westman sin anställning på 60%, som lokalvårdare på Lovéncentret Tjärnö. Tidigare i sitt liv har hon som enda kvinna gått fiskarskola i Kungshamn, trålfiskat havskräfta, drivit eget städbolag på Koster och senast arbetat på Westmans Handelsbolag i Tanumshede. Hon ersätter Ingbritt Ivarsson. Tessan bor i Tanumshede.

Teresia Westman

Carl Kristensson är ny skeppare/tekniker, med 100% anställning på Lovéncentret Kristineberg. Han efterträder Berne Peterson. I sitt yrkesliv har Carl jobbat på bulkbåtar i ströfart över hela världen, därefter arbete med befraktning, klarering och spedition på skeppsmäklarfirma i Lysekil. Dessutom har han jobbat på vågkraftsföretaget Seabased och som färjeskeppare på Carl Wilhelmsson över Gullmarsfjorden. Han bor i Grundsund och tar gärna cykeln till jobbet.

Carl Kristensson

I september började Andrea Norder som ekonomiadministratör vid Lovéncentret Kristineberg. Anställningen är på 100%. Hon tar över Marita Nybergs arbetsuppgifter. I sitt yrkesliv har hon arbetat i reception på Strandflickorna i Lysekil, liksom som konferenskoordinator och administratör på Gullmarsstrand i Fiskebäckskil. Andrea bor i Lysekil.

Andrea Norder

Vi hälsar alla tre välkomna till oss!