Diplomering för mastersstudenter på KBE och IIM 14 juni!

Den 14 juni hölls en högtidlig examensceremoni i Eriksbergshallen för 214 studenter som slutfört sina studier vid de tvååriga masterprogrammen på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Från institutionens program Innovation and Industrial Management och Knowledge-based Entrepreneurship diplomerades 40 respektive 19 studenter.

Innovation and Industrial Management

Gruppbild IIM

Knowledge-based Entrepreneurship

Gruppbild KBE

The Richard C. Malmsten Award for best thesis, 2016

Varje år, i samband med ceremonin, delar Stiftelsen Richard C Malmstens minne ut ett pris för bästa uppsats inom respektive program. Inom programmet Innovation and Industrial Management var det Christopher Sundling och Max Norinder som hade den vinnande uppsatsen, med titeln ”Performance measurement and new product development: A single case study”. Inom programmet Knowledge-based Entrepreneurship vann Jacob Ferlin och David M. Szabo med uppsatsen "Open Innovation Activities in Swedish Cleantech".

Stort grattis till våra diplomander samt till vinnarna av Malmsten Award!