Länkstig

CGHRM OktobeHR-fest

Samhälle & ekonomi

Från klockan 13.00 börjar våra seminarier med spännande talare från den professionella HR-världen liksom från CGHRM:s forskningsfront. Du möter flera HR-direktörer och chefer från några av våra största arbetsgivare, såväl företag som offentliga arbetsgivare.

Föreläsning,
Seminarium
Datum
4 okt 2023
Tid
13:00 - 17:00
Plats
Dragonen, Sprängkullsgatan 19

Arrangör
Centrum för Global HRM

Temat för årets evenemang är kompetensförsörjning. Under det senaste året så säger så gott som samtliga HR-direktörer, -chefer och konsulter som vi pratat med att kompetensförsörjningen är deras viktigaste fråga – nu och inför framtiden. Forskare från CGHRM har under en tid samlat på sig lite erfarenheter och fakta som kommer att presenteras under dagen. Dessutom presenteras en ny Cranet-rapport, dvs forskning från den stora enkätundersökningen som genomförs i över 40 länder, och som indikerar att svenskt arbetsliv borde kunna göra mer för att öka sin konkurrenskraft vad gäller rätt kompetens på rätt plats. Här finns utmaningar att ta del av; förhoppningsvis kan vi tillsammans hitta en del lösningar.  

Sammantaget utlovas föredrag, diskussioner och livliga samtal, tillsammans med förfriskningar och fika. Välkomna till svensk HRM-forsknings högtidsdag!

Vi återkommer lite närmare seminariet kring vilka som kommer att medverka som föredragshållare och paneldebattörer.

Anmäl dig nedan senast 20 september. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller.