Bild
Illustrerad bild med texten "tretton, kult, tjugotre".
Länkstig

10-års jubileum för Kandidatprogrammet Kultur!

Kultur & språk
Student

Kandidatprogrammet Kultur firar 10 år och bjuder in till ett fullspäckat program bestående av panelsamtal, utställningar, filmvisningar och fest.

Konferens,
Utställning
Datum
31 mar 2023
Tid
15:00 - 22:00
Plats
Humanisten

Arrangör
Institutionen för Kulturvetenskaper

2023 är det tio år sedan första kullen studenter tog examen på Kandidatprogrammet Kultur. Detta firar vi med ett späckat program bestående av panelsamtal, utställningar, filmvisningar, fest och så vidare. För tidigare studenter blir detta en chans att återförenas med sina gamla kursare. Men vi välkomnar också gymnasieelever och andra som vill veta mer om denna utbildning. Detta är en unik chans att träffa såväl alumner och nuvarande studenter, lärare och studievägledare.


15:00 Alumnpanel (Trappan)
Vad fick vi med oss från kulturprogrammet? Tidigare studenter i samtla med institutionens studievägledare.

16:00 Konstsamtal (sal 303)
I anslutning till konstutställningen ”En multisensorisk triologi om Göteborg” möter Karin Silverin (fd kulturstudent med master i konst- och bildvetenskap) konstnären Kerstin Strömberg under rubriken ”Doftlandskap – ett samtal om doft, plats och forskning”.
 
17:00 Forskarpanel (Trappan)
Drömmar om framtiden – kulturstudier i kristider. Medverkande: Åsa Andersson, Mathias Ericson och Elias Mellander. Moderator: Catharina Thörn.

I salarna runt Trappan bjuder vi även på filmer med studenter och lärare på programmet, musik, klotterplank, tipspromenad, studievägledning och mingel.

Hjärtligt välkomna!