Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Susanna Myyry

Administratör

Avdelningen för
verksamhetsstöd
Besöksadress
Renströmsgatan 6
41255 Göteborg
Rumsnummer
C544
Postadress
Box 200
40530 Göteborg

Om Susanna Myyry

Administratör på CLASP - projekt inom Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori (FLoV). Jag arbetar med arbetsuppgifter som, resebokningar, fakturor, inköp, uppdatering av hemsidan, konferens och gästforskar administration.

Tidigare i mitt liv har jag arbetat mestadels med ekonomiadministration, såväl statligt som privat.

Jag är en kommunikativ och positiv person, med ett stort intresse för språk, andra människor och kulturer. Ett intresse som funnits så länge jag kan minnas. Möjligtvis kommer det från att vara uppvuxen i en tvåspråkig familj, med både svenska och finska som modersmål...

Mitt språkintresse har lett mig till mycket språktudier och -resor såväl här hemma i Sverige som utomlands. Senast, tre år på Göteborgs universitet och det Internationella språkprogrammet med spansk inriktning. Målet efter studierna var att få en tjänst inom GU:s verksamhet där jag kunde kombinera mina språkliga och administrativa kunskaper; något jag tacksamt lyckats med!

Du är välkommen att höra av dig till mig, på finska, spanska, engelska eller, om du så vill, på gammal hederlig svenska ;-) :-)