Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Entreprenörskap i fokus när Prins Daniel besökte Handelshögskolan

Publicerad

Presentation Prins Daniels Fellowship Handelshögskolan

Onsdagen den 27 september besökte Prins Daniels Fellowship Handelshögskolan och fokus för dagen var entreprenörskap. Eftermiddagen började med en paneldebatt med Prins Daniel och tre framgångsrika entreprenörer; Gunilla von Platen, Xzakt Kundrelationer, Alan Mamedi, Truecaller och Jonas Nordlander, Avito.

Eftermiddagen fortsatte med rundabordssamtal med de tre entreprenörerna och Prins Daniel. Under rundabordssamtalet med Jonas Nordlander fick 10 studenter diskutera Entreprenörskap som karriärval och fick följa med på en resa bakom kulisserna på ett mångmiljardbolag. Jonas utvecklade sina tankar om chefskap, att lyfta fram alla medarbetare samt vikten av att fira framgångar. Samtalet pågick under 45 minuter av vilka Prins Daniel medverkade 15. Diskussioner fördes med Prinsen huruvida entreprenörskapet bland unga kvinnor kan öka samt hur Prins Daniels Fellowship kan representeras bättre på landsbygd och i småorter.

Samtalen var både intressanta och inspirerande och avslutades med att sia om framtidens entreprenörskapsklimat i Jonas Nordlanders anda: Det set både ljust och jävligt mörkt ut!