Medie- och kommunikationsvetenskap, fördjupningskurs

GU-17104
Ansökan stängd

Om utbildningen

Fördjupningskursen i medie- och kommunikationsvetenskap ingår även i Medie- och kommunikationsvetarprogrammet som leder till en kandidatexamen vilket ger behörighet till fortsatta studier på avancerad nivå.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Fullgjorda kursfordringar på 60 högskolepoäng i medie- och kommunikationsvetenskap på grundnivå eller motsvarande.

Högskolepoäng, max 225 hp

Fördjupningskursen i medie- och kommunikationsvetenskap ingår även i Medie- och kommunikationsvetarprogrammet som leder till en kandidatexamen som ger behörighet till fortsatta studier på avancerad nivå.

Så är det att plugga

Lokaler

Institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG) ligger endast några minuters promenad från Linnéplatsen och Slottsskogen.

Undervisningen sker i det moderna Mediehuset och det anrika Annedalsseminariet, i lokaler med teknisk utrustning av hög kvalitet.