Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Affischbild från Open Window
Länkstig

Välkommen till Open Window – en ny plattform för design vid HDK-Valand

Vårens examensprojekt i design presenteras i år i ett nytt format. Under vecka 43, 19 till 25 oktober, arrangerar HDK-Valand Open Window. I en lokal i centrala Göteborg kommer examensprojekt få möta en begränsad publik genom olika programpunkter. Arrangemangen kan även följas digitalt.

Examensprojekten från utbildningarna design på HDK-Valand brukar vanligtvis visas under Gothenburg Design Festival. Eftersom höstens festival har ställts in på grund av Coronapandemin kommer istället projekten visas inom ramen för Open Window – en plattform där vi delar med oss av vad vi gör inom området design vid HDK-Valand. Med start den 19 oktober bjuds både lokal och internationell publik in för att ta del av ett veckolångt program med aktiviteter som kretsar kring de olika examensprojekten.

Open Window kan ses som ett öppet fönster som ger inblick i olika forskningsprojekt och utbildningspraktiker inom ämnet design på HDK-Valand. Genom möten och samtal vill vi dela med oss av hur en designer kan arbeta och vad som är viktiga frågeställningar för nya, utexaminerade designers.

Du kan antingen ta del av ett evenemang online eller på i begränsad omfattning på plats på Kyrkogatan i Göteborg. Välkommen!

Till Open Window: https://openwindow.se

Kontaktperson:

Sofia Florell, projektledare Open Window

Tel: 0706987554

E-post: sofia.florell@gu.se