Kursdeltagare samlades för en gruppbild mot slutet av doktorandkursen.

Doktorandkurs "Transdisciplinära metoder för utveckling av hållbart vattenbruk" (NBEM30, 4 hp)

Kursen riktar sig mot doktorander som har ett intresse för tvärvetenskapliga strategier för att utveckla den hållbara livsmedelsproduktionen från havet. Kursen är baserad på: föreläsningar av svenska och internationella vattenbruksexperter; förberedande litteraturstudier; muntliga presentationer; intensiva gruppstudier och studiebesök till västsvenska vattenbruksnäringar.

Video (04:23)
Titta på vår film om doktorandkursen i hållbart vattenbruk!

Nästa doktorandkurs kommer troligtvis att hållas i USA. Håll utkik här efter mer information. Följ oss även på Twitter och Facebook. Den senaste kursen hölls 9 feb - 31 mars, 2020.  Det ingick även en campusvecka (9-14 feb) på forskningsstationerna Tjärnö och Kristineberg.

Läs vår engelska sida för mer detaljer.