Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Aktuellt

Här hittar du senaste nytt från Göteborgs universitet. Evenemang och händelser som öppna föreläsningar, disputationer, föreställningar, konferenser, konserter och nyheter aktuella stipendier.

Kalender

Till kalendern

Nyheter

  • Sanning och bevisbarhet - en komplicerad relation

    [2017-05-29] 3 frågor till Rasmus Blanck, som disputerar den 2 juni med en avhandling i logik. I avhandlingen studerar han den komplicerade relationen mellan sanning och bevisbarhet i teorier som kan beskriva de naturliga talen 0,1, 2, 3 och så vidare.

  • Pilotförsök med sommarskola för nyanlända

    [2017-05-29] Karriärmingel och studievägledning varvas med en föreläsning om Life Sciences. Deltagare får också möjlighet att testa virtual reality, en musikalisk övning och rundvandringar i bibliotek, verkstäder och i Botaniska trädgården. Det är några exempel på innehållet i en sommarskola för nyanlända, som ordnas av Göteborgs universitet 12-16 juni.

  • Guldpalm till Ruben Östlunds The Square

    [2017-05-29] Ruben Östlund, adjungerad professor vid Akademin Valand, får filmvärldens finaste pris Guldpalmen för sin film The Square.

Fler nyheter

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2015-11-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?