Till sidans topp

Sidansvarig: popularvetenskap@gu.se
Sidan uppdaterades: 2018-08-20 11:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

West Pride - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

EUROPRIDE 2018

Tack för i år! 

Ett stort tack till alla medverkande och besökare under våra evenemang i samband med Euro Pride! Fortsätt gärna ta del av vår normkritiska forskning. Universitetet arbetar vidare med likabehandling för studenter och medarbetare enligt vår policy för likabehandling.

"Two cities, one country - for a united Europe, open to the world".

EuroPride är ett årligt återkommande internationellt arrangemang som lockar besökare från hela Europa. EuroPride är Europas största hbtq-arrangemang och i år startar festivalen i Stockholm och fortsätter sedan i Göteborg. I Göteborg arrangeras EuroPride av  West Pride och pågår den 14 augusti - 19 augusti.

Göteborgs universitet är stolta partners till West Pride. Även i år deltar vi i regnbågsparaden lördagen den 18 augusti.

Forum för normkritisk forskning

Forumet är ett populärvetenskapligt evenemang med föreläsningar, panelsamtal och workshops där fokus ligger på HBTQ- och normkritisk forskning. Vad skiljer Pride-rörelser åt i Europa? Vad kräver den svenska lagen för att du ska bli erkänd som förälder? Hänger nationalitet och sexualitet ihop? Under en fullspäckad dag i samband med Euro Pride, diskuterar vi detta - och många andra frågor.

När: 16 augusti
Var: HDK:s lokaler Kristinelundsgatan 6-8

Följ vårt event på FB: https://www.facebook.com/events/
 

Gå med i paraden

Kom och delta!

Göteborgs universitet går i paraden och som vanligt är studenter och personal välkomna att manifestera för kärlek och alla människors lika värde.

Var: Heden - håll utkik efter banderoller med Göteborgs universitet
När: 18 augusti, avgår kl. 15:30 (samling från 14.30).

 

Följ vårt event på Facebook: https://www.facebook.com/events/

 


 

 

 

Sidansvarig: popularvetenskap@gu.se|Sidan uppdaterades: 2018-08-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?