Uppsats/examensarbete i ett specialpedagogiskt perspektiv

Avancerad nivå
15 högskolepoäng (hp)
Studietakt
Undervisningstid
Eftermiddag
Studieort
Undervisningsform
Start/slut
Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-29453
Ansökan stängd. Sen anmälan öppnar 15 december 2020.

Om utbildningen

Kursen ger dig fördjupad erfarenhet av forskningsarbete. Uppsatsen/examensarbetet genomförs under handledning och val av ämne för arbetet görs i början av kursen alternativt i samråd med en seminarieledare i kursen PDAX51 Vetenskapliga teorier och metoder i pedagogik och didaktik II, 15 hp. Du ska även opponera på en uppsats/ett examensarbete som författats av annan student.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

PDAX51, Vetenskapliga metoder i pedagogik och didaktik II, 15 hp eller motsvarande.

Högskolepoäng utan maxgräns.

För antagning till sommaren 2021 och framåt gäller följande urval: högskolepoäng, max 285 hp

Så är det att plugga

Lokaler

Pedagogen ligger mitt i centrala Göteborg, nära till allt. Undervisning och forskning sker till stor del i tre byggnader: A-huset på Västra Hamngatan 25, B-huset på Läroverksgatan 15 och C-huset på Läroverksgatan 5.  I A-huset hittar du Servicecenter, universitetsbibliotek, studentkårens kansli, studievägledning för lärarutbildning, International Student Office Pedagogen samt ett café. Även i B-huset finns ett café, men också ett väl tilltaget studentkök med mikrovågsugnar  och kylskåp. I alla husen finns gott om platser för studenter för arbete enskilt eller i grupp.