Systemvetenskap: IT, människa och organisation, kandidatprogram

Grundnivå
180 högskolepoäng (hp)
Studietakt
Undervisningstid
Studieort
Undervisningsform
Start/slut
Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-19711
Tillfället är inställt

Om utbildningen

Antagningen till den här programversionen är inställd och avslutad. Inför höstterminen 2020 lanserades istället ett nytt program inom Systemvetenskap. Det nya programmet är en uppdaterad version av den utbildning som ges idag, med ett fokus på innovationsprocesser, digital styrning, strategi och ledning.

Programmet heter Systemvetenskap: samhällets digitalisering och är en samhällsvetenskaplig utbildning med fokus på digitaliseringens omvandlande kraft i samhället.  Du söker det senast 15 april varje år med start på hösten.

Har du frågor om nya programmet vänligen kontakta studievägledare Jonas Karlén på e-post: studievagledning@ait.gu.se

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Grundläggande behörighet + Matematik B, Samhällskunskap A. Eller: Matematik 2a / 2b / 2c, Samhällskunskap 1b / 1a1+1a2