Sustainable Development: Conflicts, Communication and Collaboration

GU-26754
Ansökan stängd

Kort om kursen

Kursen Sustainable Development: Conflicts, Communiation and Collaboration ges på engelska.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Godkänt resultat i kärnkurs om 15 högskolepoäng på avancerad nivå i globala studier. Alternativt kandidatexamen inom något av följande ämnen: humanekologi, globala studier, socialantropologi, statsvetenskap, sociologi, nationalekonomi, internationella relationer, utvecklingsstudier, samhällsvetenskapliga miljöstudier, europakunskap, samhälls-, kultur-, utvecklings- och ekonomisk geografi eller motsvarande kompetens.

Krav på språkkunskaper: Engelska 6/Engelska B eller motsvarande nivå från ett internationellt erkänt språktest, till exempel TOEFL, IELTS, alternativt en kandidatexamen från en utbildning med engelska som undervisningsspråk.

Högskolepoäng utan maxgräns.

För antagning till sommaren 2021 och framåt gäller följande urval: högskolepoäng, max 285 hp