Sustainable Development: Conflicts, Communication and Collaboration

Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-26754
Ansökan stängd. Sen anmälan öppnar 15 december 2020.

Kort om kursen

Kursen Sustainable Development: Conflicts, Communiation and Collaboration ges på engelska och därför finns all information om kursen på våra internationella sidor.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Godka?nt resultat i ka?rnkurs om 15 högskolepoäng pa? avancerad niva? i globala studier. Alternativt kandidatexamen inom något av följande ämnen: humanekologi, globala studier, socialantropologi, statsvetenskap, sociologi, nationalekonomi, internationella relationer, utvecklingsstudier, samhällsvetenskapliga miljöstudier, europakunskap, samhälls-, kultur-, utvecklings- och ekonomisk geografi eller motsvarande kompetens.
Krav på språkkunskaper: Engelska 6/Engelska B eller motsvarande niva? fra?n ett internationellt erka?nt spra?ktest, till exempel TOEFL, IELTS, alternativt en kandidatexamen fra?n en utbildning med engelska som undervisningsspra?k.

Högskolepoäng utan maxgräns.

För antagning till sommaren 2021 och framåt gäller följande urval: högskolepoäng, max 285 hp