Strukturerad feedback, Critical Response Process

GU-13708
Ansökan stängd

Om utbildningen

Kursen vänder sig till dig som vill fördjupa dig i och utveckla ditt sätt att ge feedback för att sedan kunna använda det i de sammanhang du arbetar. Kursen presenterar metoder och strategier för att använda feedback i undervisning, i konstnärliga processer liksom i andra sammanhang där återkoppling och öppen kritisk reflektion gynnar utveckling. Särskild tonvikt läggs på metoden Critical Response Process.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Förutom grundläggande behörighet krävs särskild behörighet i form av 15 hp inom konstnärligt kandidatprogram eller 15 hp inom lärarprogram med estetisk inriktning, alternativt motsvarande kunskaper och färdigheter. Motsvarandebedömning baseras på dokumenterade meriter som bifogas ansökan.

Högskolepoäng inom konstnärligt utbildningsområde.

Så är det att plugga

Undervisningen

Den största delen av undervisningen sker i grupp där det kollaborativa lärandet är en vital del. Kursen innehåller också enskilt arbete och seminarier. Självstudier i form av praktiskt användande av de presenterade metoderna förväntas ske mellan undervisningstillfällena. Syftet med kursen är att kursdeltagarna själva ska kunna använda de feedbackmetoder som ingår i kursen.

Lokaler

Kursen ges vid Högskolan för scen och musik. Besöksadress: Fågelsången 1, Göteborg.