en telefon och det spanska ordet hola

Spanska, Nätbaserad Grundkurs 2

SP1112
Grundnivå
7,5 högskolepoäng (hp)
Studietakt
Undervisningstid
Blandad undervisningstid
Studieort
Ortsoberoende
Undervisningsform
Distans
Start/slut
Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-13304

Om utbildningen

Denna kurs utgör andra delen av grundkursens nätversion. Hela grundkursens mål är att utveckla den kommunikativa språkfärdigheten i spanska (förstå text och muntligt tal, skriva och prata på korrekt spanska) med målet att uppnå B1-B2 nivå enligt EU:s ramverk, liksom att befästa kunskaper om spansk grammatik. Genom självständig sökning av information tränar du upp din språkförmåga och kulturkompetens, samt utvecklar en grundläggande språk- och litteraturvetenskaplig medvetenhet. Olika typer av texter kommer att behandlas.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Grundläggande behörighet + Spanska steg 3. Eller: Spanska 3. Alternativt godkänd kurs Praktisk spanska (SP1001/SP0500/SP0600), Orienteringskurs i spanska (SP1600), Spanska, nybörjarkurs 2 (SP1032).

Betyg (34 %), högskoleprov (33 %) och högskolepoäng, max 225 hp (33 %).

För antagning till sommaren 2021 och framåt gäller följande urval: betyg (34 %), högskoleprov (33 %) och högskolepoäng, max 165 hp (33 %)

Så är det att plugga

Undervisningen

Viktig tilläggsinformation inför höstterminen 2020 mot bakgrund av coronapandemin: Om undervisning och examination på campuskurs inte kan genomföras på campus kommer kursen att ges online istället.

Important additional information for the 2020 autumn semester in
connection to the corona pandemic: If teaching and examination cannot be
conducted on campus, campus courses will be offered in an online format
instead.