Spanska, Nätbaserad Grundkurs 1

GU-13304
Ansökan stängd

Om utbildningen

Denna kurs utgör första delen av grundkursens nätversion. Hela grundkursens mål är att utveckla den kommunikativa språkfärdigheten i spanska (förstå text och muntligt tal, skriva och prata på korrekt spanska) med målet att uppnå B1-B2 nivå enligt EU:s ramverk, liksom att befästa kunskaper om spansk grammatik. Genom självständig sökning av information tränar du upp din språkförmåga och kulturkompetens, samt utvecklar en grundläggande språk- och litteraturvetenskaplig medvetenhet. Denna första del består av spansk grammatik och språkfärdighet.

Behörigheter och urval

Grundläggande behörighet + Spanska steg 3. Eller: Spanska 3

Betyg (34 %), högskoleprov (33 %) och högskolepoäng, max 225 hp (33 %).

För antagning till sommaren 2021 och framåt gäller följande urval: betyg (34 %), högskoleprov (33 %) och högskolepoäng, max 165 hp (33 %).

Så är det att plugga

Undervisningen

Viktig tilläggsinformation inför höstterminen 2020 mot bakgrund av coronapandemin: Om undervisning och examination på campuskurs inte kan genomföras på campus kommer kursen att ges online istället.

Important additional information for the 2020 autumn semester in
connection to the corona pandemic: If teaching and examination cannot be
conducted on campus, campus courses will be offered in an online format
instead.