japanska tecken i skyltfönster

GU-23512
Tillfället är inställt

Kort om kursen

Kursen riktar sig till studenter som tänker sig en framtid som lärare i japanska som främmande språk. Syftet med kursen är att erbjuda ytterligare japansk praktik till de studenter som har studerat språkämnet japanska eller kurser i att undervisa japanska som främmande språk. Kursen fokuserar på praktiska aspekter av att undervisa japanska som främmande språk. Studenten deltar i handledarens kurser, gör planer för undervisning och övningar, skapar undervisningsmaterial samt genomför undervisningspraktik med ökad självständighet och medvetenhet.

Om utbildningen

The purpose of this course is to offer further Japanese teaching practice to the students who have studied a language subject including teaching Japanese as a foreign language, but have little previous teaching experience. It is intended for the students who seek a career in teaching Japanese to speakers of other languages. The course focuses on practical aspects of teaching Japanese as a foreign language. Students will attend the supervisor’s courses, make teaching plans and drills and carry out teaching practice with both beginners and intermediate students.

Behörigheter och urval

JP1801 (7,5 credits) or equivalent course.

Högskolepoäng, max 165 hp.

Efter studierna

Vad händer sedan - plugga vidare, ta ut examen, söka jobb? Hur planerar du dina studier för att få drömjobbet?
Det finns många frågor, och en del svar hittar du här:

Så är det att plugga

COVID-19

På grund av pandemin har institutionen för språk och litteraturer beslutat att börja höstterminen 2021 med undervisning online. Vi planerar dock en gradvis återgång till campusundervisning under andra halvan av terminen (med början den 3 november) i enlighet med de nationella riktlinjerna för undvikande av smittspridning och i enlighet med rektors beslut. Notera att somliga kurser kanske måste ges online under hela terminen. För ytterligare information till studenter om Covid-19, se https://studentportal.gu.se/coronaviruset

Due to the pandemic the Department of Languages and Literatures has decided to start the autumn term 2021 online. However, we are planning for a controlled gradual return to campus studies during the second half of the autumn term (beginning 3 November 2021) conducted in line with national safety measures and in line with the Vice Chancellors decision. Please note that some courses may need to remain online for the entire semester. For further Covid-19 information to students, see: https://studentportal.gu.se/english/coronavirus

Vi finns på Humanisten, Renströmsgatan 6

Läs mer om lokaler