Kurspaket: Fortsättningskurs i Sociologi, fördjupning i risk och samhälle

GU-17500
Ansökan öppnar 15 mars 2021

Om utbildningen

Kurspaketet Fortsättningskurs i sociologi, fördjupning i risk och samhälle består av kurserna Sociologi: Fördjupande studier av sociala relationer (SC1213) och Risk, makt och värdering: kontroverser i ett vetenskapsbaserat samhälle (SC1214), se respektive kurs för kursbeskrivning. Kurspaketet breddar din kunskap om sociologiska teorier och metoder samt ger dig fördjupade kunskaper inom kunskapsområdet risk och samhälle.

Behörigheter och urval

Minst 15 hp i sociologi eller motsvarande, alternativt 60 hp i övriga kurser.

Högskolepoäng, max 225 hp

Så är det att plugga

Lokaler

Undervisningen sker i samhällsvetenskapliga fakultetens lokaler i stadsdelen Haga i centrala Göteborg. Inom ”Campus Haga” finns undervisningslokaler i husen Dragonen, Sappören (vid Sprängkullsgatan) och Husaren (Husargatan).

Läs mer om lokaler