Kurspaket: Fortsättningskurs i sociologi, fördjupning i kultursociologiska perspektiv

Kurspaket
SC995
Grundnivå
30 högskolepoäng (hp)
Studietakt
Undervisningstid
Studieort
Undervisningsform
Start/slut
Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-27500
Ansökan stängd

Kort om kurspaketet

Kurspaketet Fortsättningskurs i sociologi, fördjupning i kultursociologiska perspektiv.

Om utbildningen

Kurspaketet består av kurserna Sociologi: Fördjupande studier av sociala relationer (SC1213) och Främlingskap, utanförskap och modernitet: kultursociologiska perspektiv (SC1202), se respektive kurs för kursbeskrivning. Kurspaketet breddar din kunskap om sociologiska teorier och metoder samt ger dig fördjupade kunskaper i kultursociologiska perspektiv.

Kursplan Sociologi: Fördjupande studier av sociala relationer

Kursplan Främlingskap, utanförskap och modernitet: kultursociologiska perspektiv

Behörigheter och urval

Minst 15 hp i sociologi eller motsvarande, alternativt 60 hp i övriga kurser.

Högskolepoäng, max 225 hp.

Så är det att plugga

Lokaler

Undervisningen sker i samhällsvetenskapliga fakultetens lokaler i stadsdelen Haga i centrala Göteborg. Inom ”Campus Haga” finns undervisningslokaler i husen Dragonen, Sappören (vid Sprängkullsgatan) och Husaren (Husargatan).

Läs mer om lokaler