Konsthantverk 1, individuell fördjupning

Ansökan stängd

Kort om kursen

Om utbildningen

I kursen genomför du ett fördjupat konstnärligt projekt inom din valda inriktning keramikkonst, smyckekonst eller textilkonst. Du arbetar självständigt under handledning och har den konstnärliga gestaltningen i fokus i ett projektbaserat arbete. Du får en studieplats på HDK-Valand och har där tillgång till verkstäderna inom din valda inriktning. Du har även möjlighet att ta del av kurser inom masterprogrammets första år på Konsthantverk, HDK-Valand.

Läs mer om HDK-Valand – Högskolan för konst och design här.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Konstnärlig kandidatexamen eller motsvarande samt språkkunskaper motsvarande Engelska 6/Engelska B. Därtill krävs godkänt arbetsprov.

Alternativt urval