Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Orkester
Foto: Johan Wingborg
Länkstig

Interpretation för orkesterinstrument/piano 2

Kurs
MVK961
Grundnivå
30 högskolepoäng (hp)
Studietakt
100%
Undervisningstid
Dag
Studieort
Göteborg
Undervisningsform
Campus
Undervisningsspråk
Engelska
Start/slut
-
Ansökan öppen
-
Anmälningskod
GU-15310
Ansökan stängd

Om utbildningen

Den här kursen är en fortsättning på Interpretation för orkesterinstrument/piano 1 (MVK960) som innebär att du vidareutvecklar din konstnärliga tolkningsförmåga och fördjupar förståelsen för ditt huvudinstruments roll som en del i en orkester. Du deltar både i individuella lektioner, i kammarmusikundervisning och i gemensamt orkesterspel med studenterna på masterprogrammet i symfoniskt orkesterspel. Kursen förbereder dig för masterutbildningen i orkesterspel och syftar även till att utveckla dig i att förverkliga dina egna konstnärliga idéer samt att kunna kommunicera med publik. Kursen är på grundnivå och går på heltid under en termin. 

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

För tillträde till kursen krävs godkänt betyg i MVK960, Interpretation för orkesterinstrument/piano 1.

Instruktioner för ansökan

Ansökan ska kompletteras med en videoinspelning med repertoar från tre olika epoker som visar din kunskap och färdighet på ditt huvudinstrument. Kom ihåg att ansöka på antagning.se senast sista ansökningsdag samt att skicka in dina ljudfiler senast samma datum.

Urval

Urvalet grundas på inskickat material i form av videoinspelningar innehållandes tre (3) fritt valda stycken från olika musikepoker. Senast sista ansökningsdag ska detta vara inskickat. Rangordning sker efter bedömd nivå på instrumentala samt konstnärliga och musikaliska färdigheter. Det inskickade materialet ska vara av kvalitet som ni anser ger ert material rättvisa

För hantering och bedömning av arbetsprover använder vi oss av en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.

Här kan du registrera dig i SlideRoom och ladda upp dina arbetsprover.

OBS! Endast arbetsprov inskickade till detta webbsystem accepteras. Var noga med att i god tid skicka in materialet för att undvika tekniska problem. Detta ansvar ligger helt på dig som sökande. Du måste även ansöka till kursen via www.antagning.se

Så är det att plugga

Undervisningen

Undervisningsspråket är engelska.

Lokaler

Kursen ges vid Högskolan för scen och musik i centrala Göteborg. I huset finns bland annat övningsrum, konsertscener och inspelningsstudior.

Läs mer om lokaler