Global Studies: Master Thesis (one year)

Avancerad nivå
15 högskolepoäng (hp)
Studietakt
Undervisningstid
Studieort
Undervisningsform
Start/slut
Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-26757
Ansökan stängd. Sen anmälan öppnar 15 december 2020.

Kort om kursen

Kursen Global Studies: Master Thesis (one year) ges på engelska och därför finns all information om kursen på våra internationella sidor.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

A Bachelor's degree with a minimum of 30 credits in a subject within the field of global studies, or equivalent competence. One completed core course in the second cycle within the field of global studies, one completed in-depth course in the second cycle within the field of global studies, and the completion of the course Research Design and Methods, 15 credits, or the equivalent competence, is required. Applicants must prove their knowledge of English: English 6/English B from Swedish Upper Secondary School or the equivalent level of an internationally recognized test, for example TOEFL, IELTS.

Högskolepoäng utan maxgräns.

För antagning till sommaren 2021 och framåt gäller följande urval: högskolepoäng, max 285 hp