Ett antal sångare på scen
Foto: Johan Wingborg

Gestaltning och interpretation inom scen och musik 2

MVK361
Grundnivå
30 högskolepoäng (hp)
Studietakt
Undervisningstid
Studieort
Undervisningsform
Start/slut
Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-15308
Ansökan stängd

Om utbildningen

Kursen vänder sig främst till dig som har gått kurserna Interpretation för orkesterinstrument/piano 1 och 2, Gestaltning och interpretation inom scen och musik 1 och som vill utöka dina kunskaper och färdigheter inom ditt huvudinstrument. Du ska ha läst minst 30 poäng vid konstnärlig utbildning inom scen och/eller musik, eller motsvarande. Halva kursen består av ditt huvudämne, därutöver läser du kurser som du väljer bland kursutbudet hos Högskolan för scen och musik i samråd med programansvarig.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

För tillträde till kursen krävs godkänt betyg på kursen MVK360 Gestaltning och interpretation inom scen och musik 1.

Urval

Urvalet grundas på inskickat material i form av videoinspelningar innehållandes tre (3) fritt valda stycken från olika musikepoker. Senast sista ansökningsdag ska detta vara inskickat. Rangordning sker efter bedömd nivå på instrumentala samt konstnärliga och musikaliska färdigheter. Det inskickade materialet ska vara av kvalitet som ni anser ger ert material rättvisa

För hantering och bedömning av arbetsprover använder vi oss av en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.

Här kan du registrera dig i SlideRoom och ladda upp dina arbetsprover.

OBS! Endast arbetsprov inskickade till detta webbsystem accepteras. Var noga med att i god tid skicka in materialet för att undvika tekniska problem. Detta ansvar ligger helt på dig som sökande. Du måste även ansöka till kursen via www.antagning.se

Så är det att plugga

Undervisningen

Inom huvudämnet musik består undervisningen främst av huvudinstrument och musikalisk instudering. Beroende på studentsammansättning kan undervisningen komma att hållas på engelska.