Gestaltning och interpretation inom scen och musik 1

GU-23700
Ansökan stängd

Om utbildningen

Kursen består av ett huvudämne (musik/musikdramatik eller skådespeleri) och ett valfritt innehåll. Huvudämnet för musik/musikdramatik inkluderar huvudinstrument, ensemblespel och seminarier och för skådespeleri, scenuppträdande, seminarier och workshops.

Utöver huvudämnet väljer studenterna kurser ur fristående kursutbudet i samråd med programansvarig.

Undervisningsspråk: Engelska

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

För tillträde till kursen krävs, förutom grundläggande behörighet för högskolestudier, minst 30 hp på kandidatnivå vid konstnärlig utbildning inom scen och/eller musik eller motsvarande.

Urval

Urvalet grundas på inskickat material i form av videoinspelningar innehållandes tre (3) fritt valda stycken från olika musikepoker. Senast sista ansökningsdag ska detta vara inskickat. Rangordning sker efter bedömd nivå på instrumentala samt konstnärliga och musikaliska färdigheter. Det inskickade materialet ska vara av kvalitet som ni anser ger ert material rättvisa

För hantering och bedömning av arbetsprover använder vi oss av en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.

Här kan du registrera dig i SlideRoom och ladda upp dina arbetsprover.

OBS! Endast arbetsprov inskickade till detta webbsystem accepteras. Var noga med att i god tid skicka in materialet för att undvika tekniska problem. Detta ansvar ligger helt på dig som sökande. Du måste även ansöka till kursen via www.antagning.se