Fortsättning i evidensbasering: verksamhetsförändring och uppföljning

EV2107
Avancerad nivå
6,5 högskolepoäng (hp)
Studietakt
Undervisningstid
Blandad undervisningstid
Studieort
Ortsoberoende
Undervisningsform
Distans
Start/slut
Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-22858
Ansökan stängd

Kort om kursen

Kursen tar upp hur effekterna av förändringsprocesser följs upp och utvärderas.

Om utbildningen

Kursen tar upp hur effekterna av förändringsprocesser följs upp och utvärderas. Centralt i kursen är en färdjupad förståelse för sambandet mellan ett antal viktiga faktorer, nämligen hur och med vilka syften som förändringsprocessen initieras och drivs, vad som skall förändras, liksom vem som driver, genomför och utvärderar förändringsarbetet.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Kandidatexamen om 180 hp eller motsvarande, eller relevant erfarenhet av arbete med evidens, kvalitetssäkring eller verksamhetsutveckling samt minst yrkesexamen eller universitetsutbildning motsvarande 120 hp. Dessutom krävs kunskaper i verksamhetsförändring, såsom kursen EV2106.

Högskolepoäng, max 225 hp.