Examensarbete för master i Vårdpedagogik

GU-10462
Ansökan stängd

Kort om kursen

Denna kurs vänder sig till dig som har en kandidatexamen inom något vårdvetenskapligt ämne och som vill fördjupa dig inom vårdpedagogik på avancerad nivå.

Om utbildningen

Kursen syftar till att du ska tillägna dig fördjupade kunskaper inom vårdpedagogik genom att självständigt planera, genomföra och rapportera ett forsknings- och/eller utvecklingsprojekt. Undervisning i kursen innefattar litteraturstudier, egna litteraturstudier,  individuell handledning, föreläsning samt seminarieverksamhet. Om du redan har ett godkänt examensarbete för magister 15 hp kan du söka till kursen och därefter ansöka om tillgodoräknande för 15 av kursens 30 hp.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Kandidatexamen inom något av vårdvetenskapens huvudområden eller motsvarande och på avancerad nivå minst 15 hp inom huvudområdet vårdpedagogik och 15 hp Vetenskaplig metod. Dessutom krävs språkkunskaper motsvarande Svenska 3/Svenska B och Engelska 6/Engelska A.

Högskolepoäng, max 225 hp.