naturbild från Afrika

GU-13850
Tillfället är inställt

Kort om kursen

The course gives you the possibility to deepen your knowledge in methodology and fieldwork. The course content and literature is given an individual design and are planned in consultation with the examiner.

Kursen ger dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper i metod och fältarbete. Kursinnehåll och kurslitteratur ges en individuell utformning och planeras i samråd med examinator.

Om utbildningen

This course consists of two parts: field method techniques and fieldwork. The course builds on your previous background in linguistic methods and provides you with advanced knowledge of linguistic and sociolinguistic field method techniques. The course includes theoretical discussion of issues in fieldwork with informants and in data collection methods. Your fieldwork topic is chosen in accordance with your subject area and specialization.

Behörigheter och urval

För tillträde till kursen krävs en kandidatexamen varav 15 hp ska vara uppsats.

Högskolepoäng, max 225 hp

Så är det att plugga

Undervisningen

Viktig tilläggsinformation inför höstterminen 2020 mot bakgrund av coronapandemin: Om undervisning och examination på campuskurs inte kan genomföras på campus kommer kursen att ges online istället.

Important additional information for the 2020 autumn semester in
connection to the corona pandemic: If teaching and examination cannot be
conducted on campus, campus courses will be offered in an online format
instead.