Video (2:00)
Dekanen hälsar dig välkommen

Covid-19: Så ser undervisningen ut i höst

Göteborgs universitet bidrar till bromsad smittspridning av sjukdomen covid-19. Det innebär att universitetet för att leva upp till rådande rekommendationer fortsätter att bedriva en stor del av undervisningen digitalt och att de studenter och medarbetare som kan fortsätter med tillfälligt hemarbete.

Blandade undervisningsformer hela höstterminen

Det blir både distansundervisning och undervisning på campus för Statsvetenskapliga institutionens studenter. Oavsett hur det ser ut för just dig, så arbetar vi för att dina universitetsstudier och din studiesituation under den pågående coronapandemin ska bli den bästa tänkbara.

Student på grundnivå

• Studenter på grundnivå kommer att ha all undervisning på distans med hjälp av digitala verktyg under perioden 31 augusti-19 januari 2021.

Student på avancerad nivå

• Våra internationella masterprogram ges på campus. Det gäller både för internationella som svenska studenter. För dig som inte kan ta dig till campus, eller av andra orsaker vill studera på distans, kommer vi att erbjuda digital undervisning.