Till sidans topp

Sidansvarig: Servicecenter
Sidan uppdaterades: 2020-06-24 08:50

Tipsa en vän
Utskriftsversion

GU-kort och coronavirus (Covid-19) - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär
 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!
GU-kort och coronavirus (Covid-19)

Nyhet: 2020-03-27

Har du ett gammalt GU-kort som fortfarande fungerar eller behöver du inte ett nytt GU-kort just nu? Då avråder vi från att du hämtar ut det.

I november 2019 infördes ett nytt GU-kortssystem vilket innebär att alla med den äldre typen av GU-kort behöver byta sina kort till den nya varianten.

Med anledning av coronaviruset (Covid-19) har stängningen av det gamla GU-kortssystemet skjutits fram. Det innebär att alla gamla, blå GU-kort som har giltighetstid 2019/48 eller senare fortsatt är giltiga under 2020 så länge du som student har en aktiv kursregistrering i Ladok.

Upphämtning av beställda GU-kort

Med tanke på smittorisk avråder vi från att hämta nya GU-kort om du redan har ett fungerande kort eller om du inte behöver det just nu. Ditt nya GU-kort sparas på Servicecenter och det finns ingen tidspress att hämta ut det.

Begränsade öppettider för besök

Servicecenter har just nu begränsade öppettider för besök. Endast Servicecenter Vasa har öppet för besök måndag-fredag kl. 8-12.

Om du behöver ditt nya GU-kort direkt är du välkommen att hämta det på Servicecenter Vasa. Det gäller oavsett vilket utlämningsställe du valde när du beställde ditt kort. Glöm inte att ta med en giltig legitimation.

Kontakta oss

Servicecenter har öppet som vanligt på telefon och e-post:

E-post: servicecenter@gu.se
Telefon: 031-786 6500
Telefontid: Måndag-torsdag kl 8-16, fredag kl 8-14

 

AV:

Sidansvarig: Servicecenter|Sidan uppdaterades: 2020-06-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?