Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2019-06-25 09:55

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Registerutdrag - Om webbplatsen, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Begäran om registerutdrag

När du begär ett registerutdrag gör vi en sökning på ditt namn och ditt personnummer i våra centrala register. I utdraget som du sedan får ser du vilka personuppgifter om dig som vi behandlar i de system vi sökt efter uppgifterna i.

För att hjälpa oss med att hitta alla uppgifter om dig är vi tacksamma om du lämnar information om på vilket sätt du kommit i kontakt med Göteborgs universitet. 

Universitetet återkopplar till dig inom en månad efter att du skickat in din begäran. För att kunna lämna ut registerutdraget måste vi säkerställa din identitet. Du kan välja mellan att hämta registerutdraget hos universitetets registratur, mot uppvisande av godkänd legitimation, eller att få det skickat till dig med rekommenderad post.

För att vi på ett säkert och effektivt sätt ska kunna hitta dig i systemen är det viktigt att du fyller i alla relevanta fält i formuläret nedan.

  = Obligatoriska fältOm du kommit i kontakt med universitetet i samband med ett forskningsprojekt, fyll i de två fälten nedan. 


Fyll i uppgifterna nedan om du vill ha registerutdraget skickat med rekommenderat brev. 
  = Obligatoriska fält

Behandling vid begäran

För att vi ska kunna hantera din begäran om att få ett registerutdrag så behöver vi behandla dina personuppgifter.

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du självmant lämnar till oss. Vi kommer även inhämta alla uppgifter som behandlas om dig vid universitetet.

Ärendet kommer att diarieföras hos universitetets registratur. Uppgifterna kommer sparas i enlighet med gällande arkivlagstiftning. 

Läs mer om universitetets behandling om personuppgifter

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2019-06-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?