Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2014-11-18 11:21

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Skräddarsydda utbildningar - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Skräddarsydda utbildningar

Behovet av utbildning kan se mycket olika ut hos våra kunder. Tillsammans utformar vi den utbildning som passar just ert företag eller organisation avseende innehåll, omfattning och undervisningsformer.

Att skräddarsy en utbildning innebär att ni kan plocka kunskap från olika områden där det är helt upp till er som beställare att bestämma vilka som ska ingå. En skräddarsydd utbildning inom juridik kan även innefatta argumentation och retorik. Eller varför inte kombinera kost och hälsa med en utbildning inom medicin?

Efter genomförd utbildning utvärderar vi och följer upp för att försäkra oss om att ni blir nöjda och att vi levererar bra utbildningar.

För att få en bild av de olika möjligheter som ges inom Göteborgs universitet kan ni ta kontakt med oss, läsa mer under utbildningsområden, eller besöka våra leverantörers webbsidor om skräddarsydda utbildningar direkt.

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2014-11-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?