Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2017-05-04 09:50

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Våra många samarbeten - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Våra många samarbeten

Chalmers och Göteborgs universitet har sedan lång tid tillbaka ett väl utvecklat samarbete med bland annat gemensamma centrumbildningar och två helt integrerade institutioner, vilket innebär att institutionerna bedriver forskning och utbildning inom båda lärosätena.

Parallellt med nämnda exempel på gemensamma centrumbildningar, studentutbyten, samläsning etcetera finns också många informella samarbeten mellan forskare, lärare och studenter på Chalmers och Göteborgs universitet.

Universitetets och Chalmers ledning har uttryckt en tydlig önskan att samarbetet mellan lärosätena utökas ytterligare – tillsammans får lärosätena en enorm ämnesbredd. Ett Memorandum of Understanding har upprättas mellan Göteborgs universitet och Chalmers som ger en tydlig signal om de båda lärosätenas ambitioner att ömsesidigt stärka varandra.

 

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2017-05-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?