Till sidans topp

Sidansvarig: Utbildningsenheten
Sidan uppdaterades: 2019-06-11 14:22

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Informationsmöten - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Informationsmöten

Bild med turkos bakgrund och svart text som säger "Välkommen" på svenska och arabiska.Tycker du det är svårt att veta hur du ska orientera dig i det svenska samhället och utbildningssystemet? Genom Göteborgs universitets informationsmöten kan du få hjälp och tips om vägar in.

Göteborgs universitet, Chalmers och Arbetsförmedlingen i samverkan med Integrationscentrum i Göteborg anordnar informationsmöten två gånger per termin. Mötena riktar sig till dig som är nyanländ och har avslutad gymnasieutbildning och/eller påbörjade universitetsstudier.

På informationsmötet får du information om universstudier och högre utbildning i Sverige, bland annat om vilka möjligheter som finns för dig att studera vid Göteborgs universitet. En personlig plan kan upprättas för dig och beslut kan tas kring de olika stegen till utbildning och/eller arbete.

Informationen vid mötet tolkas och efteråt erbjuds uppföljningssamtal, individuellt eller i grupp.

Kontaktinformation

Catherine Gillo Nilsson
Samordnare
Utbildningsenheten

Telefon:
031-786 5242

Besöksadress:
Rosenlundsgatan 4, våning 3

Sidansvarig: Utbildningsenheten|Sidan uppdaterades: 2019-06-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?