Till sidans topp

Sidansvarig: Växeln
Sidan uppdaterades: 2018-11-25 19:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Britt-Marie Olsson - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Britt-Marie Olsson

Forskare, biträdande

Britt-Marie Olsson
Forskare, biträdande
britt-marie.olsson@gu.se
031-786 9711
0766-229711

Postadress: Box 413, 40530 Göteborg
Besöksadress: Medicinaregatan 5 , 41390 Göteborg


Akademin Core Facilities (Mer information)
Box 413
405 30 Göteborg
www.sahlgrenska.gu.se/forskning
corefacilities@gu.se
Fax: 031-786 3555
Besöksadress: Medicinaregatan 5 , 413 90 Göteborg

Senaste publikationer

Effective Assignment of alpha 2,3/alpha 2,6-Sialic Acid Isomers by LC-MS/MS-Based Glycoproteomics
C. Pett, W. Nasir, Carina Sihlbom, Britt-Marie Olsson, V. Caixeta et al.
Angewandte Chemie International Edition, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Overexpression of protein kinase STK25 in mice exacerbates ectopic lipid accumulation, mitochondrial dysfunction and insulin resistance in skeletal muscle.
Urszula Chursa, Esther Nuñez Durán, Emmelie Cansby, Manoj Amrutkar, Silva Sütt et al.
Diabetologia, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 2 av 2

2018

Effective Assignment of alpha 2,3/alpha 2,6-Sialic Acid Isomers by LC-MS/MS-Based Glycoproteomics
C. Pett, W. Nasir, Carina Sihlbom, Britt-Marie Olsson, V. Caixeta et al.
Angewandte Chemie International Edition, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2017

Overexpression of protein kinase STK25 in mice exacerbates ectopic lipid accumulation, mitochondrial dysfunction and insulin resistance in skeletal muscle.
Urszula Chursa, Esther Nuñez Durán, Emmelie Cansby, Manoj Amrutkar, Silva Sütt et al.
Diabetologia, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 2 av 2

Sidansvarig: Växeln|Sidan uppdaterades: 2018-11-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?