Till sidans topp

Sidansvarig: Växeln
Sidan uppdaterades: 2018-11-25 19:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Eva Niste - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Eva Niste

Utbildningshandläggare

Eva Niste
Utbildningshandläggare , Viceprefekt
eva.niste@hsm.gu.se

Postadress: Box 210, 40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1 , 41256 Göteborg


Högskolan för scen och musik (Mer information)
Box 210
405 30 Göteborg
www.hsm.gu.se
Besöksadress: Fågelsången 1 , 412 56 Göteborg

Om Eva Niste

Viceprefekt utbildning

Sedan 2012 har jag har ett uppdrag som viceprefekt för grundutbildningen (grund- och avancerad nivå) på Högskolan för scen och musik, med övergripande ansvar för kvalitetsutveckling inom utbildning och utveckling av program och kurser. Arbetet består i att driva och samordna utvecklingsarbete och strategiska satsningar inom utbildningen, också i samarbete med övriga institutioner inom konstnärliga fakulteten. Som ledamot i konstnärliga fakultetsstyrelsens beredningsgrupp för utbildning (KF BUGA) har jag varit med och tagit fram fakultetens modell för systematiskt kvalitetsarbete för utbildning. Jag sitter med i institutionens ledningsråd, deltar i institutionsrådet samt leder utbildningsrådet. Förutom uppdraget som viceprefekt har jag också en roll som GU:s utbildningsansvarig för Högskolan för scen och musik. Uppdragen som viceprefekt och utbildningsansvarig bygger på samverkan med många olika funktioner och personer inom institutionen och fakulteten samt med övriga GU. Sedan hösten 2018 är jag också ledamot i Utbildningsnämndens kvalitetsutskott vid GU.

Innan rollen som viceprefekt utbildning har jag haft en rad olika uppdrag på dåvarande Musikhögskolan och senare Högskolan för scen och musik. Bl a har jag arbetat som projektledare för ett Sida-finansierat samarbetsprojekt med kulturorganisationer i Sydafrika 2000-2004, ansvarig för Bolognaprocessens införande på konstnärliga fakulteten och Högskolan för scen och musik 2006-2007, samt utbildningsledare för skådespelarutbildningarna 2007-2011.

Jag är utbildad musiklärare vid Musikhögskolan i Göteborg där jag tog examen 1991. Har sedan dess, parallellt med de olika uppdragen på GU, varit verksam som musiker, ensembleledare och pedagog i en mängd olika sammanhang främst i Västsverige men även nationellt och internationellt.
Läs mer på min hemsida www.massamusik.se
 

Sidansvarig: Växeln|Sidan uppdaterades: 2018-11-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?