Till sidans topp

Sidansvarig: Växeln
Sidan uppdaterades: 2018-11-25 19:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Tommy Christensen - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tommy Christensen

Enhetschef

Tommy Christensen
Enhetschef
tommy.christensen@gu.se
031-786 5342
0766-185342

Postadress: Box 100, 40530 Göteborg
Besöksadress: Rosenlundsgatan 4 , 41120 Göteborg


Sektionen för arbetsgivarfrågor vid Personalenheten (Mer information)
Box 100
405 30 Göteborg
Besöksadress: Rosenlundsgatan 4 , 411 20 Göteborg

Om Tommy Christensen

Ansvarig chef för sektionen för arbetsgivarfrågor.

Arbetsgivarsektionens uppdrag är att driva, samordna och stödja i frågor om arbetsgivarpolitiken vid Göteborgs Universitet.
Som en del av personalenheten arbetar sektionen på uppdrag av universitetsledningen och ansvarar för att utveckla och implementera styrande dokument och processer inom bland annat lönebildning, villkor, omställning, rekrytering och anställning.
Avseende utveckling av arbetsgivarpolitiken genomför arbetsgivarsektionen analyser och processkartläggningar, samt bereder beslutsunderlag till universitetsledningen.
I uppdraget för arbetsgivarsektionen ingår att tillhandahålla ett specialiststöd till verksamheten inom det personalpolitiska och arbetsrättsliga området. Vidare bistår och genomför sektionens medarbetare utbildningsinsatser inom universitetets interna utbildningsprogram. I sektionens uppdrag ingår även att bereda ärenden till personalansvarsnämnden, samt att driva centrala MBL förhandlingar, kollektivavtalsförhandlingar och tvisteförhandlingar. Arbetsgivarsektionen förser Arbetsgivarverket med statistik och annan rapportering som åligger Göteborgs Universitet att redovisa i egenskap av statlig myndighet.

Sidansvarig: Växeln|Sidan uppdaterades: 2018-11-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?