Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2019-01-21 15:24

Tipsa en vän

Rektor välkomnar alla nya studenter! - Göteborgs universitet Till startsida

Rektor välkomnar alla nya studenter!

Nyhet: 2019-07-11

Eva Wiberg, rektor

Grattis till din studieplats vid Göteborgs universitet! Du har blivit antagen till ett av de mest populära universiteten i Sverige.

Tillsammans är vi 47 000 studenter och 6 000 anställda. Vi erbjuder över 1 400 kurser och 190 utbildningsprogram. Vi är ett cityuniversitet fördelat på åtta fakulteter och finns närvarande på många olika platser. Du är välkommen till ett universitet som satsar på hållbarhet och som kan erbjuda dig stora möjligheter att vidga dina vyer internationellt. Din studietid är viktig och kanske till och med livsavgörande. Därför vill vi ge dig de bästa förutsättningarna att få ut så mycket som möjligt av den.

Jag önskar dig hjärtligt välkommen till Göteborgs universitet.

AV: Eva Wiberg, rektor Göteborgs universitet

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2019-01-21