Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Tandtekniker

Institutionen för odontologi bedriver utbildning av tandläkare, tandhygienister och tandtekniker på grund- och avancerad nivå.

Samtliga utbildningsprogram leder fram till en yrkesexamen såväl som en generell akademisk examen.

Vid institutionen bedrivs även forskning och forskarutbildning inom odontologisk vetenskap samt efterutbildningsaktiviteter. Institutionen samverkar med Folktandvården Västra Götaland i den kliniska delen av grundutbildningen och i klinisk forskning.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av demonstrationer, praktisk och teoretisk handledning samt framställning av demonstrations- och arbetsmaterial för undervisning inom grundnivå på tandteknikerprogrammet.

Undervisningen är inriktad mot avtagbar och fast protetik.

Kvalifikationer

Den sökande ska ha tandteknikerexamen och en bred erfarenhet av tandteknikeryrket.

Tidigare erfarenhet av undervisning inom odontologisk grundutbildning är meriterande.

Arbetet förutsätter god kommunikativ förmåga då arbetet innebär många möten, både i tal och skrift på både svenska och engelska.

Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper.

Anställning

Vikariatet är tidsbegränsat t o m 2020-12-23, omfattning 40%, med tillsättning enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Kontakta gärna programansvarig Per Svanborg, tfn 031 786 6173, e-post per.svanborg@gu.se för ytterligare information om arbetet.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-20.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?