Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studieadministratör, vikariat 3 månader

Om Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, IPS, bedriver forskning, forskarutbildning, grundutbildning och samverkansuppdrag inom pedagogik och specialpedagogik. Centrala intresseområden vid institutionen är frågor som rör relationen utbildning och samhälle, inkluderande utbildningssystem, skolutveckling och skolledarskap, vuxenutbildning, inkludering, språk och bedömning samt betygsfrågor. Institutionen har en omsättning av ca 200 MSEK per år med ca 220 medarbetare varav ca 30 tillhör den administrativa delen.

För ytterligare information om Institutionen för pedagogik och specialpedagogik: https://ips.gu.se/

Arbetsuppgifter

Med anledning av en korttidsvakans söker vi en studieadministratör under ca 3 månader under hösten 2020.

Arbetet som studieadministratör innebär varierande arbetsuppgifter där du ger service till studenter såväl som lärare. I rollen kommer du att arbeta med studieadministrationens alla delar i allt från att skapa kurstillfällen inför kommande terminer i universitetets utbildningsdatabas, reservantagning, administration kring både kurser och studenter i universitetets studieadministrativa system, schema- och lokalbokning, arbete i universitetets digitala lärplattform, arkivering m.m. Arbetet innebär även support till institutions lärare i universitetets utbildningsadministrativa system. Administrationen sker i enlighet med institutionens rutiner och gällande regelverk. Du kommer att ingå ett team av studieadministratörer och ha ett nära samarbete med andra funktioner på institutionen så som kursledare, studievägledare, utbildningshandläggare och studierektorer m.fl.

Kvalifikationer

• Eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren finner som relevant alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • Erfarenhet av studieadministration är starkt meriterande
  • Erfarenhet av de studieadministrativa system som Göteborgs universitet använder, såsom Ladok, Canvas, TimeEdit, NyA och SoV-webben är starkt meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom engagemang, servicekänsla, flexibilitet och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du behöver också vara stresstålig då rollen innefattar arbetstoppar och skarpa deadlines.

I urvalsförfarandet kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningsform: Vikariat 3 månader hösten 2020
Omfattning: 100 %
Placering: Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, Utbildningsvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet
Tillträde: Enligt överenskommelse
Diarienummer:PAR 2020/871

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta

André Jawahiri, administrativ chef, andre.jawahiri@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-08-20

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.