Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studieadministratör, vikariat 3 månader

Om Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, IPS, bedriver forskning, forskarutbildning, grundutbildning och samverkansuppdrag inom pedagogik och specialpedagogik. Centrala intresseområden vid institutionen är frågor som rör relationen utbildning och samhälle, inkluderande utbildningssystem, skolutveckling och skolledarskap, vuxenutbildning, inkludering, språk och bedömning samt betygsfrågor. Institutionen har en omsättning av ca 200 MSEK per år med ca 220 medarbetare varav ca 30 tillhör den administrativa delen.

För ytterligare information om Institutionen för pedagogik och specialpedagogik: https://ips.gu.se/

Arbetsuppgifter

Med anledning av en korttidsvakans söker vi en studieadministratör under ca 3 månader under hösten 2020.

Arbetet som studieadministratör innebär varierande arbetsuppgifter där du ger service till studenter såväl som lärare. I rollen kommer du att arbeta med studieadministrationens alla delar i allt från att skapa kurstillfällen inför kommande terminer i universitetets utbildningsdatabas, reservantagning, administration kring både kurser och studenter i universitetets studieadministrativa system, schema- och lokalbokning, arbete i universitetets digitala lärplattform, arkivering m.m. Arbetet innebär även support till institutions lärare i universitetets utbildningsadministrativa system. Administrationen sker i enlighet med institutionens rutiner och gällande regelverk. Du kommer att ingå ett team av studieadministratörer och ha ett nära samarbete med andra funktioner på institutionen så som kursledare, studievägledare, utbildningshandläggare och studierektorer m.fl.

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren finner som relevant alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • Erfarenhet av studieadministration är starkt meriterande
  • Erfarenhet av de studieadministrativa system som Göteborgs universitet använder, såsom Ladok, Canvas, TimeEdit, NyA och SoV-webben är starkt meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom engagemang, servicekänsla, flexibilitet och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du behöver också vara stresstålig då rollen innefattar arbetstoppar och skarpa deadlines.

I urvalsförfarandet kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställning

Anställningsform: Vikariat 3 månader hösten 2020
Omfattning: 100 %
Placering: Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, Utbildningsvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet
Tillträde: Enligt överenskommelse
Diarienummer:PAR 2020/871

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta

André Jawahiri, administrativ chef, andre.jawahiri@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-08-20

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?