Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare

Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa bedriver omfattande undervisning och forskning inom global folkhälsovetenskap, allmänmedicin, arbetsmedicin, miljömedicin, socialmedicin, läkemedelsanvändning och läkemedelspolicy. Vi bedriver även undervisning och forskning inom nutritionsepidemiologi, försäkringsmedicin, innovation och nyttiggörande, hälsoekonomi, biostatistik och registerepidemiologi.

Forskningen vid Arbets-och miljömedicin handlar om sambandet mellan miljö i dess vida bemärkelse och människors hälsa. Forskningsmiljön är flervetenskaplig. Ett brett forskningsprogram handlar om exponering för och hälsoeffekter av exponering för perfluorerade ämnen i dricksvatten. Annan forskning studerar hur ljud, buller och luftföroreningar påverkar människors hälsa i arbetet och hemmiljön samt i ett livsloppsperspektiv. Vidare studeras hälsoeffekter av lågdosexponering för metaller.

Arbetsuppgifter

Du arbetar självständigt med insamling av forskningsdata, avancerade biostatistiska analyser inom pågående forskningsprojekt samt vetenskaplig publikation. Du deltar också i undervisning i epidemiologi och biostatistik vid Sahlgrenska akademin.

Kvalifikationer

Du har en doktorsexamen inom området Arbets- och miljömedicin eller närliggande område, med dokumenterade kunskaper och erfarenhet av epidemiologisk studiemetodik och biostatistik. Du kan arbeta självständigt med data management och analyser för såväl registerstudier och stora datamaterial som kvantitativa och kvalitativa data från observationsstudier. Vi välkomnar särskilt sökande med bakgrund i medicin, biomedicin och hälsovetenskaper. Dokumenterad erfarenhet av undervisning krävs.

Du har god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift, och behärskar även svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 12 månader Omfattning: 100 % Placering: Institutionen för medicin, Göteborg Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktuppgifter för anställningen

Kristina Jakobsson, Professor, 0766-486023, kristina.jakobsson@amm.gu.se

Anna-Carin Olin, Biträdande avdelningschef, anna-carin.olin@amm.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Intyg om doktorsexamen ska bifogas med ansökan.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-16

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?