Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare i naturgeografi med inriktning mot geomorfologi

Institutionen för geovetenskaper har kandidat- och mastersprogram i geovetenskaper och geografi samt forskarutbildning med flera geovetenskapliga inriktningar. Våra starka forskningsområden är naturresurser, klimatologi, biogeokemi, petrologi/geokemi och tillämpad geovetenskap. Institutionens strategi lägger tonvikt på vidare utveckling av geosystemvetenskap.

Läs mer om oss här: https://gvc.gu.se

Arbetsuppgifter

Kandidaten förväntas utföra jämförande geomorfologiska studier av glaciala och periglaciala landformer på Svalbard och Mars. Arbetsuppgifter består av analys och tolkning samt jämförelse av bilder från fjärranalys, flygfotografering och satelliter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildningsbakgrund inom naturgeografi och doktorsexamen (i Sverige eller utomlands) inom naturgeografi eller geovetenskaper eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av forskning inom geomorfologi, främst genom vetenskapliga publikationer. Det är starkt meriterande att ha dokumenterad erfarenhet med analys och tolkning samt jämförelse av bilder från fjärranalys, flygfotografering och satelliter. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Anställning

Anställningen är tidsbegränsad på fyra månader om 100% vid institutionen för geovetenskaper. Tillträde 2020-09-01, eller enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta 

Proprefekt Tobias Rütting på +46 (0)31-786 1873, tobias.rutting@gvc.gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-08

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?