Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR IT-utvecklare drupal

IT-enheten vid Göteborgs universitet är under uppbyggnad och står inför många spännande utmaningar. Vi har stort fokus på att verka nära kärnverksamheten och vara den naturliga parten för verksamhetsutveckling där IT är en viktig möjliggörare. Vår vision är att vi ska vara en självklar drivkraft för digitaliseringen av universitetet genom pålitliga leveranser som präglas av kompetens, nyfikenhet och samarbete.

Vi på IT-enheten präglas av prestigelöshet, en platt organisation där dina initiativ och insatser både syns och gör skillnad. Vi är en arbetsplats som kännetecknas av stor frihet under stort ansvar. Är du rätt person så kan vi erbjuda dig goda möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder också en bra balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa

Arbetsuppgifter

Som Drupal utvecklare på Göteborgs Universitet kommer du ingå i IT-enhetens utvecklingsteam. Du arbetar i team med 3-6 teammedlemmar enligt SCRUM metodiken.

Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Göteborgs universitets vision ”Ett universitet för en bättre framtid”, samtidigt som du får ett spännande arbetsinnehåll.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av produktutveckling i Drupal.

Erfarenhet och kompetens:

• Akademisk utbildning inom IT-området eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • Programmeringserfarenhet inom Drupal 8
  • Utvecklat Drupal-moduler
  • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande erfarenhet:

• Erfarenhet av agilt arbetssätt och SCRUM-metodik
  • Erfarenhet av Atlassians portfölj och verktyg såsom Jira och Confluence
  • Erfarenhet av någon av följande tekniker; Docker, Openshift

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värdesätter egenskaper som nyfikenhet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi tror att du trivs med eget ansvar, har kundfokus och tar initiativ till att utveckla den verksamhet du arbetar i. Vi tror också att du har förmåga att arbeta självständigt med problemlösning samtidigt som du har en stark teamkänsla och förmåga till helhetssyn. Att du är drivande med en förmåga att hitta och förmedla tekniska lösningar till verksamheten ser vi som en självklarhet. Har du också ett intresse för universitetsvärlden så kommer du att trivas hos oss.

Anställningen är heltid, tillsvidre. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Anna Andreasson, anna.andreasson@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-09-11.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.