Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande forskare

Institutionen för kliniska vetenskaper representerar 15 olika ämnesområden som bedriver forskning och utbildning inom områdena: anestesiologi och intensivvård, biomaterialvetenskap, dermatologi och venereologi, kirurgi, obstetrik och gynekologi, onkologi, ortopedi, pediatrik, plastikkirurgi, radiofysik, radiologi, urologi samt öron-, näs- och halssjukdomar. Institutionen är en av sex institutioner inom Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet.

Arbetsuppgifter

Anställningen som biträdande forskare är placerad vid Sahlgrenska Cancer center och arbetet leds av professor Karin Sundfeldt. I arbetsuppgifterna ingår utvecklandet av och konstruktion av nya assayer för diagnostik av cirkulerande tumörDNA i humanvävnad och analys av DNA sekvenserad data.

Kvalifikationer

Behörig att anställas som biträdande forskare är den som innehar civilingenjör examen, med specifik inriktning på Bioteknologi (Biotechnology). Sökande med erfarenhet från arbete inom laborativ cancerforskning efter avlagd examen har företräde, särskilt kunskap och erfarenhet av arbete med CRISPR/Cas9 systemet för genmodulering. God kunskap om och dokumentation av laborativt arbete är ett krav samt kunskaper goda kunskaper inom matematik och statistik, särskilt programmering i R. Vikt kommer även läggas vid god samarbetsförmåga och dokumenterad noggrannhet.

Anställning

Anställningen Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 100% i 6 månader med placering vid institutionen för kliniska vetenskaper, avdelningen för obstetrik och gynekologi. Tillträde; Enligt överenskommelse men tidigast 2020-08-15. 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta professor/överläkare Karin Sundfeldt via mail karin.sundfeldt@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Till ansökan skall examensbevis, CV ink ev. publikationer på 2 A4 sidor samt personligt brev bifogas. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-07

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?