Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande forskare

Institutionen för kliniska vetenskaper representerar 15 olika ämnesområden som bedriver forskning och utbildning inom områdena: anestesiologi och intensivvård, biomaterialvetenskap, dermatologi och venereologi, kirurgi, obstetrik och gynekologi, onkologi, ortopedi, pediatrik, plastikkirurgi, radiofysik, radiologi, urologi samt öron-, näs- och halssjukdomar. Institutionen är en av sex institutioner inom Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet.

Arbetsuppgifter

Anställningen som biträdande forskare är placerad vid Sahlgrenska Cancer center och arbetet leds av professor Karin Sundfeldt. I arbetsuppgifterna ingår utvecklandet av och konstruktion av nya assayer för diagnostik av cirkulerande tumörDNA i humanvävnad och analys av DNA sekvenserad data.

Kvalifikationer

Behörig att anställas som biträdande forskare är den som innehar civilingenjör examen, med specifik inriktning på Bioteknologi (Biotechnology). Sökande med erfarenhet från arbete inom laborativ cancerforskning efter avlagd examen har företräde, särskilt kunskap och erfarenhet av arbete med CRISPR/Cas9 systemet för genmodulering. God kunskap om och dokumentation av laborativt arbete är ett krav samt kunskaper goda kunskaper inom matematik och statistik, särskilt programmering i R. Vikt kommer även läggas vid god samarbetsförmåga och dokumenterad noggrannhet.

Anställning

Anställningen Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 100% i 6 månader med placering vid institutionen för kliniska vetenskaper, avdelningen för obstetrik och gynekologi. Tillträde; Enligt överenskommelse men tidigast 2020-08-15.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta professor/överläkare Karin Sundfeldt via mail karin.sundfeldt@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Till ansökan skall examensbevis, CV ink ev. publikationer på 2 A4 sidor samt personligt brev bifogas. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-07

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.