Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Tekniker, Core Facilities

Core Facilities vid Sahlgrenska akademin är en för Göteborgs universitet gemensam forskningsinfrastruktur där Experimentell Biomedicin (EBM) ingår som en avdelning. EBM har ca 60 anställda som ger service, utbildning och forskningsassistans till olika forskargrupper inom verksamhetens område. Nu söker EBM en tekniker för servicearbete i anläggningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare för servicearbete i anläggningen. Det innebär bl.a. att driftsäkra autoklaver och tunneldiskanläggning, utföra kontroll och service på skyddsventilation, svara för att ventilation och klimatförhållanden fungerar enligt lagkrav samt att ge en allmän service till forskare och personal inom anläggningen.

Kvalifikationer

Du bör ha kunskap och erfarenenhet om specifika konstruktioner inom forskningsteknik, service och underhåll av laboratorieteknik samt kunskap och erfarenhet om kvalificerad maskinutrustning inom likvärdiga anläggningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete i anläggningar med höga hygienkrav.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 6 månader på heltid, 100%, med placering vid EBM, Sahlgrenska akademin. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Kontakta gärna avdelningschef Marie Hornfelt, marie.hornfelt@gu.se, för ytterligare information om arbetet.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-13

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?