Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Gästföreläsare i kulturvård, delkurs i odlingsplanering

Vid Institutionen för kulturvård bedrivs professionsförberedande utbildningar och forskning med inriktning mot kulturarvsfrågor, landskap och kulturmiljöer, byggnader, trädgårdar, kulturhistoriska föremål och interiörer. I Göteborg utbildas bebyggelseantikvarier, konservatorer och ledare inom slöjd- och kulturhantverk. I Mariestad utbildas bygghantverkare, trädgårdsmästare och landskapsvårdare. För mer information se www.conservation.gu.se. Samverkan mellan institutionens olika grenar samt mellan grundutbildning och forskning, liksom samverkan med det omgivande nationella och internationella samhället, utgör viktiga komponenter i verksamheten. 

Ämne

Odlingsplanering i andra året  på kandidatprogrammet trädgårdens och landskapsvårdens hantverk.

Ämnesbeskrivning

Trädgårdens och landskapsvårdens hantverk är en treårig kandidatutbildning där studenten har valt en inriktning mot trädgård eller mot landskapsvård. Inriktning trädgård ger kunskaper och färdigheter i trädgårdshantverk med fokus mot odling, gestaltning, utveckling och skötsel av trädgårdar.

Arbetsuppgifter

Du ska undervisa och bedöma studenter på delkursen odlingsplanering, som ges under tredje terminen på kandidatprogrammet Trädgårdens och landskapsvårdens hantverk, inriktning trädgård i kursen KTR313 Trädgårdens hantverk höst, i Mariestad. Arbetet innebär att i kommunikation med kurs- och programansvarig, efter uppgjort schema ansvara för att genomföra delkursens undervisningsmoment, såsom föreläsningar och grupphandledning samt att bedöma studentgruppernas läranderesultat. Viss del av undervisningen behöver göras som distansundervisning.

Behörighet

För anställningen krävs dokumenterade kunskaper i trädgårdsodling och odlingsplanering för visningsträdgård eller motsvarande. Förmåga att kunna undervisa på svenska är ett krav. Dokumenterad erfarenhet av undervisning och/eller handledning är meriterande. Du som söker är ansvarstagande och har god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning
Omfattning: 40 %
Placering: Institutionen för kulturvård, Mariestad
Tillträde: 20201022 – 20201204

Kontaktuppgifter för anställningen

Upplysningar om anställningen lämnas av:

Maria Henje, kurs- och programansvarig
+46 (0)31-786 9349
maria.henje@conservation.gu.se 

Catarina Sjöberg, kursansvarig
+46 (0)31-786 9359
catarina.sjoberg@conservation.gu.se 

Lars Runnquist, viceprefekt och platschef i Mariestad
+46 (0)31-786 9360
lars.runnquist@conservation.gu.se 

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen ”Ansök”. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-05

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?