Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Programsamordnare

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Sahlgrenska akademin bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi.

Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, söker nu en programsamordnare, med placering vid sektionen för hälsa och rehabilitering.

Vid sektionen finns ett flertal etablerade forskagrupper. Vi deltar i utbildning på grundläggande nivå inom programmen arbetsterapi, audiologi, fysioterapi och logopedi samt fristående kurser på avancerad nivå. Dessutom ges forskarutbildning inom samtliga fyra forskningsämnen

Arbetsuppgifter

Programsamordnarens huvudsakliga uppgifter omfattar utbildningsplanering, särskilt planering och löpande administration av enhetens internationella samarbetspartners. Arbetet innefattar också utveckling av internationella kontakter. Arbetsuppgifterna består vidare av att utveckla och organisera innehåll i Kliniskt Tränings Centrum (KTC) för arbetsterapeutprogrammet med särskild inriktning inom områdena handrehabilitering och ergonomi. Även planering och genomförande av andra kliniska och teoretiska undervisningsmoment kommer att ingå. Arbetsuppgifterna kräver mycket goda kunskaper inom huvudområdet arbetsterapi

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut med lägst magisterexamen i arbetsterapi är ett krav för tjänsten. Den sökande ska ha en dokumenterad erfarenhet av utbildningsadministration och undervisning, samt för de ovan specificerade arbetsuppgifterna. Viss undervisning kan komma att ingå, varför pedagogisk erfarenhet och skicklighet är meriterande. Yrkesverksamhet som arbetsterapeut i andra länder är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är ett vikariat (tidsbegränsad anställning), 100% i 17 månader med placering tills vidare vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde; snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta programansvarig Lisbeth Claesson, tfn;031-786 5705, e-post; lisbeth.claesson@neuro.gu.se eller professor/sektionschef Kristina Holmgren, tfn;031-786 5726, e-post;kristina.holmgren@neuro.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 20-07-10.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.