Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Programsamordnare

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Sahlgrenska akademin bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi.

Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, söker nu en programsamordnare, med placering vid sektionen för hälsa och rehabilitering.

Vid sektionen finns ett flertal etablerade forskagrupper. Vi deltar i utbildning på grundläggande nivå inom programmen arbetsterapi, audiologi, fysioterapi och logopedi samt fristående kurser på avancerad nivå. Dessutom ges forskarutbildning inom samtliga fyra forskningsämnen 

Arbetsuppgifter

Programsamordnarens huvudsakliga uppgifter omfattar utbildningsplanering, särskilt planering och löpande administration av enhetens internationella samarbetspartners. Arbetet innefattar också utveckling av internationella kontakter. Arbetsuppgifterna består vidare av att utveckla och organisera innehåll i Kliniskt Tränings Centrum (KTC) för arbetsterapeutprogrammet med särskild inriktning inom områdena handrehabilitering och ergonomi. Även planering och genomförande av andra kliniska och teoretiska undervisningsmoment kommer att ingå. Arbetsuppgifterna kräver mycket goda kunskaper inom huvudområdet arbetsterapi 

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut med lägst magisterexamen i arbetsterapi är ett krav för tjänsten. Den sökande ska ha en dokumenterad erfarenhet av utbildningsadministration och undervisning, samt för de ovan specificerade arbetsuppgifterna. Viss undervisning kan komma att ingå, varför pedagogisk erfarenhet och skicklighet är meriterande. Yrkesverksamhet som arbetsterapeut i andra länder är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställning

Anställningen är ett vikariat (tidsbegränsad anställning), 100% i 17 månader med placering tills vidare vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde; snarast eller enligt överenskommelse. 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta programansvarig Lisbeth Claesson, tfn;031-786 5705, e-post; lisbeth.claesson@neuro.gu.se eller professor/sektionschef Kristina Holmgren, tfn;031-786 5726, e-post;kristina.holmgren@neuro.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 20-07-10.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?